Segmen: Mari Tambah Kenalan Dari Blog Cinta Itu Indah

Benda rutin yang Mrs Nelly Bouquet buat setiap hari adalah cek jumlah follower terkini... Kadang-kadang sedih jugak sebab jumlah follower masih itu juga.. T_T

x menarik agakny entry aku ni.... @ sebab guna bahasa omputih sebagai medium penulisan.. ada kemungkinan di situ.. ok la.. lepas ni try tulis enti dlm bhs Malaysia pula la.. hohoho... 

Agakny ada org terfikir yg entri dlm bhs English 2 agak mengada-ngada tapi kerjaya sy (sejak 4 tahun lepas) memerlukan sy berckp dlm bhs English setiap ari.. tiap masa kot. Org kata 'bad' habit die hard.. so, sebab 2 kot blog ni lbih banyk dlm bahasa english. tp xpa.. lepas ni entri dlm bhs melayu la nampaknya.. 

Tgh blogwalking di pagi Senin yg muram (sebab mood kerja xda kn...) terserempak dgn blog cikgogreen bagi segmen Mari Tambah Kenalan.. so, xda entri baru, bt keputusan utk join. x rugi pn kan.. 
Follower Mrs Nelly Bouquet yg terkini: 23 org... sobs.. 

Syarat penyertaan bole la refer dkt cni ek.. 

15 comments:

Bonda Qalish said...

Salam..dr segmen sma..folo sini.

http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Mrs Nelly said...

salam kenal..

Anis Farhana said...

Saya kalau blog cakap omputih memang saya blah awal2 sebab saya lemah omputih. lol >.<

Mimie Najib said...

assalamualaikum/salam sejahtera.. mekasih ya join segmen ni.. ;)
ni senarai peserta yang lain..kalau sudi jenguk-jenguk la dorang ye.. ^_^

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-segmen-mari-tambah.html

follower : #26
selamat bersegmen & terjah menerjah!.. :D


* pernah juga la saya dgr orang kata, entry bhsa omputih ni tak bape suka,,sebab tak semua cekap dalam english.. harap lepas ni blh seimbangkan.. :)

Mrs Nelly said...

Hehe.. Yala kot. Bkn bhs ibunda kn. Org mls nk process lama2 ayat2 smua.. Terima kasih nasihat.

P#eoniX said...

terjah dr segmen yg same....slm kenal...huhuhhh!!!!

Che Siti Maryam said...

Salam Kenal..dari segmen yang sama & follow sini..jom follow che yam blik..:)

http://csmaryam.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

nida zin said...

slmat brsegmen :)

Miss Za said...

done follow sini...jom singgah blog Za pulak.. http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

jom join segmen ni utk menang hadiah menarik. http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

IRA ARINA said...

Assalamualaikum/Salam sejahtera :)
Mira datang sini :)
http://www.miramashimaaru.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Khalid Kyle said...

Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

nurulain said...

dari segmen yg sama..done follow..follo me back..:)

http://deqain.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

fatin.epi.syafirazakaria said...

dh follow dan sy dr segmen yg sama..
hit me back yaw!
:D
http://bougainvillasz.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

Fadzlun 'Aqilah said...

Dari segmen sama (^_^)
Done Follow here ..
Nice blog .

http://fadzlun.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

dania nadia said...

jom join segmen ni ;) http://tentangnadhia.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-march-2013.html

All Right Reserved to Mrs Nelly Bouquet | Template Design By Cik Jari Manis