Handbouquet #7: The Amazing Pink & White... Revealed.

Assalamualaikum... Hari ni baru berkesempatan update blog sebab agak busy akhir2 ni... Sorry y'all. Ceh.. mcm la ada org tertunggu2 update kita kn... =.=

Handbouquet kali ni kaler bright pink dan Mrs N mix dgn pure white sebab nak naikkan seri bunga2 tersebut. 1 kaler x brp menarik la... 

Kali ni kita tambah pearl sebab kengkawan komen nmpk kosong bila x letak apa2 kat bunga spiral 2.... 


Sesiapa yg attend wedding Sha msti da notice HB ni kan... Bouquet ni sebenarnya overdue sebab sy TERLUPA!! Buruk perangai kan... Bulan April dgn Mei sgt2 memenatkan dan mengkonpiuskan diriku ini sebab kerja banyak sgt. Sampai xtau nk buat yg mn 1... bole x? 


Code: Spiral 
Color: Bright Pink + Pure White 
Material: Felt with White Pearls... 

Sesiapa yg berminat bole la is order form. Bole juga ajukan pertanyaan di mrsnellybouquet@gmail.com. Jangan lupa like kami d FB k!!! Bye.... 

2 comments:

s h a said...

Nelly dear.Thanx for the HB.Love it.Sha plan nak add bunga segar but then x smpat.Tapi sume puji and ckp HB ni cantik.Thanx a lot dear. :)

Nelly Norizal said...

Thanks a lot Sha... X sbr nk tgk gmbr kawen.. :)

All Right Reserved to Mrs Nelly Bouquet | Template Design By Cik Jari Manis